Естествени хранителни добавки за по-добро здраве!
.::Емил Алексов::.

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Покана за ски рандоне Рила-Пирин

Post new topic   Reply to topic    .::Емил Алексов::. Forum Index -> Снежни спортове
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ъгент-007
Начинаещ

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 12:21 pm    Post subject: Покана за ски рандоне Рила-Пирин Reply with quote

Ъгент 007 с партизанско име Тоце издирва г-жа Света за да я покани най-учтиво на едно ски-турне тази зима. Надявам се най-сетне да благоволи да приеме дъгогодишните ми призиви породени от доброто впечатление, което остави у мен при една съвместна приключенска експедиция из Западните Покрайнинии.

Моля д' не ме бъркат с ъгент Гоце. Фен съм на филма "Командира на щастливата щука", рекламната група MDG7 и на риболова с подводници.Имам и един приятел Горски, който много се притеснява поради изсичането на горите, озоновите дупки и глобалното затопляне.

Скъпа г-жо Света,

Моля пишете ми ако ришите да благоволите да идим заедно на риболов за щука или на някое съвместно ски де рандоне.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    .::Емил Алексов::. Forum Index -> Снежни спортове All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum