Естествени хранителни добавки за по-добро здраве!
.::Емил Алексов::.
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Готови ли сте да станете родители?

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    .::Емил Алексов::. Форуми -> Светът е оцелял, защото...
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EmilAleksov
Администратор


Регистриран на: 14 Окт 2004
Мнения: 700
Местожителство: Bulgaria, Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2008 11:51 am    Заглавие: Готови ли сте да станете родители? Отговорете с цитат

Смятате, че е време да имате дете? Сериозно се замисляте за топуркане на малки крачета из къщи? Умилявате се до сълзи, когато видите чуждите наследници сладко да играят с мама и татко? Имате дете, но искате още едно?

Поспрете! Преди да предприемете решителни стъпки в посока деца, проверете с този прост тест дали сте готови за такава важна промяна в живота ви!

1. От аптека си купете лекарство за повръщане. Взимайте го рано сутрин към 5, всеки ден в продължение на няколко седмици.

2. Ушийте си къса престилка с голям джоб отпред, която добре ви опасва. В джоба сложете тежести, обвити в мек плат – започнете от 3 килограма и плавно увеличавайте тежестта до десет килограма. Носете я ден и нощ, без изключение.

3. Купете си няколко дебели пуловера, които обличайте един над друг. Нормално е да се чувствате огромни и трудно подвижни. Не сваляйте престилката!

4. Сложете сутиен с два номера по-малък, с дантела от изкуствена материя, който да ви е тесен, да дразни гърдите ви и да предизвиква неудържим сърбеж.

5. Трябва да се поддържате в добра форма. Купете диск с упражнения за бременни, които съвестно изпълнявайте всеки ден, облечени с пуловерите и престилката.

6. В три сутринта събудете половинката си и кажете, че ви се яде пресен ананас, който следва да ви се достави незабавно. Повтаряйте това на равни интервали, като сменяте обекта на желанието си, за да няма никаква предвидимост и готовност.

7. Навийте си часовника и през нощта ставайте на всеки 15 минути да пишкате. През деня не пропускайте да отидете до тоалетната на споменатия интервал.

8. Пригответе сак с вещи от първа необходимост и засечете примерно посещение до родилния дом в делничен ден в пет следобед с максимална скорост без предизвикване на ПТП. Можете да свалите пуловерите и престилката.

9. На всеки два часа сядайте в леглото, като гушкате възглавница. Не е позволено да я размествате или изпускате!

10. През нощта навивайте часовника и на всеки три часа правете упражнението с възглавницата. След това предайте възглавницата на партньора си да я друса поне половин час, а вие припаднете обратно в леглото.

11. Ден и нощ ходете с три и половина килограмова възглавница, гушната до тялото ви.

12. Нагласете алармата на часовника и се опитайте да се изкъпете, подсушите и облечете за две минути, преди да е изпищяла.

13. Няколко пъти на ден внезапно поливайте на рамото си малко мляко. Няма време за смяна, ходите си така.

14. Увеличете теглото на възглавницата на шест килограма и все така я носете със себе си навсякъде. Научете се да ходите до тоалетната и да готвите, като не я изпускате от ръце.

15. Играйте следната игра с партньора си: редувайте се да си скубете косата, да си бъркате с пръсти в очите, ушите, устата и носа и да сваляте светкавично очила и бижута от другия, които да метнете максимално далеч. Резки ритници по интимните места са позволени. Целта е атаката да е внезапна и неочаквана, а нападнатият да се опази, без да нарани другия.

16. Гответе в продължение на половин час суперспециално бебешко пюре. Изхвърлете го, без никой да е пожелал да го опита. Правете това всеки ден известно време.

17. Тайно от себе си намажете по дрехите и косата си бебешка храна и ходете така цял ден.

18. Разхвърлете кубчета, дрънкалки, остри предмети, топчета, пирони, пищящи играчки и кабърчета по пода. През нощта се опитайте да идете до тоалетната, без да вдигате шум, без да святкате лампата и без да пищите.

19. Между завивките разпръснете трохи от сухари и бисквити и поръсете с рядко желе. Забравете за тях и вечерта легнете отгоре им.

20. Увеличете теглото на възглавницата на десет килограма; носете я в ръце. Позволени са петминутни почивки.

21. Правете пробни спринтове от единия край на стаята до печката, контактите и тежки стъклени предмети на масата. Трябва да покриете разстоянието за време под секунда.

22. В голяма купа сложете максимален брой всевъзможни дребни предмети, топки, нарязани плодове и парчета сдъвкани бисквити. Завъртете я бързо няколко пъти и изсипете наоколо, покривайки максимално голяма площ. Съберете и почистете.

23. Оставете възглавницата. Започнете да ходите приведени с една ръка насочена към земята. Постоянно.

24. Под дивана скрийте сирене, риба, обелени плодове, купичка с храна и малко разлят сок. Забравете за тях за две седмици. Когато миризмата стане нетърпима, намерете и почистете.

25. От време на време внезапно лисвайте супа или рядка храна на земята. По-твърдите хапки метнете по стените и прозорците. Почистете.

26. Научете се да ползвате тоалетната на отворена врата, без значение колко човека живеят в дома ви. Докато сте вътре, разговаряйте с тях.

27. Творчески порисувайте по стените и новите мебели с перманентен маркер на височина един метър от пода. Пребоядисайте и претапицирайте.

28. На нощното шкафче сложете чаша вода. През нощта се пресегнете и я излейте в леглото между вас и партньора ви. Станете, подсушете и сменете чаршафите.

29. Купете си скъпо червило. Отчупете го от гилзата и добре го втрийте в килима. Почистете.

30. При всяко появило се желание за секс между вас и половинката ви нагласяйте часовник. Две минути след началото на екшъна при звъна на алармата прекратете всичко.

Ако сте направили всички точки в теста, те не са ви се сторили твърде трудни и все още имате желание за дете – поздравления, вие сте напълно готови!

Ако това ви дойде нанагорно, а все още искате да чувате топуркане на малки крачета, вземете си котка и й сложете обущенца от орехови черупки.


От http://missby.wordpress.com/2008/03/24/ready/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    .::Емил Алексов::. Форуми -> Светът е оцелял, защото... Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group